Komende periode
Door: S. Koster
Blijf op de hoogte en volg Sven
06 Juli 2014 | Nederland, Best
Het is alweer een tijd geleden dat ik een reisverslag heb geplaatst maar nu met de zomervakantie in het vooruitzicht is het toch weer tijd om iedereen om de hoogte te stellen van mijn komende plannen. Een veel gehoorde vraag momenteel is ook wat mijn plannen precies zijn voor de komende tijd. Echter tot op heden zijn ook mijn precieze plannen onbekend maar het volgende kan ik jullie wel vertellen.
Morgen zal ik samen met mijn studiegenoot Pim vertrekken vanuit Brussel naar Rome. In Rome hebben we een dag om een beetje door de stad te slenteren, dit was nu eenmaal goedkoper dan rechtstreeks naar onze volgende bestemming te vliegen, namelijk Athene. Dit is ons startpunt van onze backpack trip door een deel van de Balkan. Gedurende 25 dagen zullen we de volgende landen aandoen: Griekenland, Macedonië, Kosovo, Montenegro, Kroatië en Bosnië-Herzegovina. Ik ben bang dat ik jullie niet tussendoor kan voorzien van een update van deze trip maar het beloofd in ieder geval een mooie reis te worden en ik zal jullie na de reis voorzien van een kleine impressie.
Na deze nu al geweldige zomervakantie gaan we beginnen aan wat nu denk ik al wel mijn beste studiejaar ooit gaat worden. (Je moet hopelijk je laatste studiejaar toch waardig afsluiten.) In september zal ik namelijk tot eind januari studeren in Taipei, Taiwan. Wanneer ik hier naar toe vertrek is nog onbekend en tevens of ik hier rechtstreeks naar toe ga of dat ik eerst nog een andere plek zal bezoeken. Hier hopelijk snel een keuze ingemaakt te hebben hopelijk morgen nog en anders na de backpack trip.
Na mijn studie in Taiwan zal ik beginnen met mijn eind scriptie. Voor mijn afstuderen zijn ook al mooie plannen gemaakt, alleen helaas kan ik hier nog niks meer over vertellen. Het enige wat ik wel kan vertellen is dat alles bij elkaar een prachtig studiejaar zal gaan worden met de nodige nieuwe ervaringen.
Hopelijk heb ik hiermee iedereen weer even bijgepraat te hebben. Ik beloof jullie om in het volgende reisverslag in ieder geval wat meer over de gemaakte reizen te vertellen.
Sven
06 Juli 2014 - 13:16
Marion Mieres:
Hoi Sven,
Geniet eerst maar een lekker van je vakantie, en dan toch nog even thuis blijven voor de familie voor je vertrekt naar Taiwan.
Wie weet mankeert er iemand in de familie weer wat ☺☺ we hopen natuurlijk van niet, dan kan jij ze bijstaan ☺☺☺☺
wij wensen jou en je studiegenoot Pim een hele fijne vakantie.
Jan & Marion